Termeni Si Conditii

        1.      DEFINITII SI TERMENI 

PRICHIMALL   este demunirea comerciala a S.C. J-S-K GRUP S.R.L, persoana juridica avand nationalitate romana, cu sediul social in mun. LUGOJ, jud. TIMIS, Str. CARAIMAN, nr 80, fiind inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J35/404/2011, cod unic de inregistrare 28094404.

VANZATOR – Prichimall.ro

CUMPARATOR – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

CLIENT – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la continut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre Prichimall.ro (electronic, telefonic) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Prichimall.ro si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui cont.

UTILIZATOR – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe site, care prin finalizarea procesului de creare a contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.

CONT – sectiunea din site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite cumparatorului transmiterea comenzii si care contine informatii despre client/cumparator si istoricul cumparatorului in cite (comenzi, facturi fiscale, garantii etc.).

COMANDA –  un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si cumparator prin care cumparatorul transmite vanzatorului, prin intermediul site-ului intentia sa de a achizitiona bunuri site.

BUNURI  –  orice produs mentionat in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre vanzator, cumparatorului ca urmare a contractului incheiat.

CONTRACT –  reprezinta contractul la distanta incheiat intre vanzator si cumparator, fara prezenta fizica simultana a vanzatorului si a cumparatorului.

 

  1.        ACCEPTAREA CONDITIILOR


Utilizarea site-ului PRICHIMALL.RO,  logarea cat si accesul la serviciile oferite reprezintă o acceptare din  partea dumneavoastră a termenilor si conditiilor de confidentialitate detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii si Conditiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta in orice moment.In situatia in care nu sunteţi de acord cu aceste  condiţii, va solicitam sa nu utilizaţi site-ul nostru de internet.PRICHIMALL.RO  isi rezervă dreptul de a actualiza şi/sau revizui Termenii si Conditiile in orice moment fara o notificare prealabila, tocmai de aceea, va solicitam  să urmăriţi în mod periodic eventualele modificări.

 

  1.       INCHEIEREA CONTRACTULUI

3.1 Prin inregistrarea unei comenzi pe site, cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

3.2 Notificarea primita de catre cumparator, dupa efectuarea comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

3.3 Pentru motive justificate, vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea bunurilor din comanda. Daca modifica cantitatea de bunuri din comanda  va anunta cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia vanzatorului la efectuarea comenzii si va returna suma achitata.

3.4 Contractul se considera incheiat intre vanzator si cumparator in momentul primirii de catre cumparator de la vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.

3.5 Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre vanzator pe site vor sta la baza contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre vanzator sau un furnizor al acestuia pentru bunurile achizitionate.